Selecteer een pagina

Bezorging

Alle bestellingen binnen Nederland boven de €75 worden gratis via PostNL verzonden en aangeboden. Binnen vijf werkdagen na het plaatsen van de order wordt deze door Djey Most Wanted verzonden. Op het moment dat een geplaatste order daadwerkelijk verzonden is, wordt er automatisch een e-mail verstuurd met hierin een track en trace code. Door middel van deze code is het mogelijk om via de website van PostNL de status van de desbetreffende bestelling te volgen.

Nieuwe collectie

Tijdens de lancering van een nieuwe collectie of sale is het mogelijk dat de levertijd van drie werkdagen overschreden wordt. Dit betreft echter niet langer dan één werkweek. Vanzelfsprekend is deze eventuele vertraging altijd te volgen aan de hand van de track en trace code. Mochten bestellingen niet binnen één werkweek zijn afgeleverd en tevens niet te traceren zijn, dan dient er een e-mail verzonden te worden naar info@djey-mostwanted.nl.

Afhalen

Jouw favoriete Djey Most Wanted item(s) binnen een dag in huis hebben? Ben je woonachtig in Den Helder kan je voor Afhalen kiezen Djey Most Wanted neemt telefonish contact op om een afhaal tijdstip te bespreken.

Share This